Sağlık-Sen Genel Merkezi Stratejik Araştırmalar Merkezi Enstitüsü (SASAM), tarafından yılda iki sayı yayınlanacak hakemli dergisinin çıkacağını söyleyen Lafcı, bahar ve güz döneminde yayınlanacak derginin ilk sayısı için, ulusal ve uluslararası sağlık, sosyal ve iş gücü politikaları ile ilişkilendirilebilecek konularda makale duyurusu yapıldığını söyledi.
Derginin hedefleri hakkında da bilgiler veren Lafcı; “Sağlık ve Sosyal Politikalara Bakış ismiyle yayınlanacak dergi, sosyal ve iş gücü politikalarını çağdaş standartlara kavuşturacak akılcı çözümler üretmeyi, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını geliştirmeyi hedefleyen politikalar üretmeyi, küresel ölçekte sağlık sosyal ve iş gücü politikalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Aralık ayında yayınlanacak ilk sayı için, 15 Kasım’a kadar makalelerin gönderilmesi gerekiyor. Makale konuları web sayfamızda yer almaktadır. Makaleler, [email protected] mail adresine gönderilebileceği gibi, kurumsal internet sitesindeki Makale Gönder (http://www.sasam.org.tr/makale-gonder-2/ ) linkini kullanarak gönderilebilecek” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim