Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından çocuklarda sağlık okuryazarlığını artırmak ve sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek amacı hazırlanan Sağlık Çocuk Dergisi’nin 7. sayısı çıktı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Çocuk Dergisi’nin 7. Sayısı, yaz Kur’an Kursu’nda ve Çorum Belediyesi Kültür merkezlerinde eğitim gören çocuklar ile Sağlık Müdürlüğü’nün Sağlıklı Yaşam Araçları’nda açılan stantları ziyaret eden çocuklara ulaştırıldı.

Sağlık Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada “Bakanlığımızın hazırladığı Sağlık Çocuk Dergisi; sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek için bilgi, hikaye, bilmece, bulmaca ve testlerin yer aldığı, çocukların dünyasına seslenen genel kültür ve güzel sağlık davranışlarını kazandıracak şekilde hazırlanmış oldukça eğitici ve öğretici bir dergidir.

Sağlık Çocuk Dergisine ücretsiz olarak abone olabilirsiniz. Dergiye abone olmak için www.saglikcocuk.saglik.gov.tr adresindeki abonelik formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Abonelik işlemi tamamlandıktan sonra Sağlık Çocuk Dergisi ücretsiz olarak adresinize gönderilecektir” denildi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim