24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine yoğun bir tempoda hazırlanan MHP Milletvekili Adayı Aras, girmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için gece-gündüz çalışıyor.

Mehmet Akif Aras, son olarak İl Başkanı Arslan Kaynar ve parti yöneticileri ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret etti. Hastane yöneticisi Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ile makamında görüşen Aras, daha sonra da hastane idari birimlerini gezerek personellerle bir araya geldi.

Çalışanlara hal-hatır soran ve sorunlarını dinleyen MHP Milletvekili Adayı Aras, partisinin sağlık politikası ve özellikle de sağlık çalışanlarına yönelik planlarından bahsetti. MHP’nin seçim beyannamesinde sağlık çalışanlarına yıpranma payı hakkı verilmesinin de bulunduğunu dile getiren Aras, insan hayatıyla ilgili çok önemli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarının hakların en büyüğünü hak ettiklerini söyledi.

Yardımcı sağlık personelinin istihdamının yaygınlaştırılacağının da altını çizen Aras, personellerden 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakında yer alan MHP’ye destek istedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim