Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anitta Otel’deki geceye İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ahmet Barış, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Esma Pehlivan, TAPDER Genel Başkanı Ertuğrul Erik, Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Murat Alaçam, TAPDER Yönetim Kurulu üyeleri, Sağlık-Sen ve Türk Sağlık-Sen Çorum Şubesi yöneticileri, dernek üyeleri, sağlık çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayarak konuşmalarla devam eden gecede sponsorlar ve yılın personeli ödüllendirilmiş, Amasya’da kazada yaralandıktan sonra 4 aydır tedavisine devam edilen ATT Mehmet Gümüş için yardım amacıyla bilet satışı yapılarak 5 bin TL yardım toplanmıştı.

Gecenin sonunda ise sağlık çalışanları ve aileleri yılın stresini eğlenerek attı. Gecede konuklar ilk olarak Solist Serap Bolat, Bağlamada Özgür Arslan, Gitarda Ali Ekber İnanç, Nefesli Sazda Önder Tunç ve Davulda Okan Duman’ın görev aldığı Grup Ada ile eğlenceye başladı.

Gecenin finalini ise Çorum’un tanınmış sanatçılarından Nergis Ay yaptı. Sağlık çalışanları ve aileleri Nergis Ay’ın müzikleri ile geç saatlere kadar eğlendiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim