2 Şubat 2009 tarihinde kurulan Özel Elitpark Hastanesi, 10. yılını kutluyor.

10. Yıl nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Opr.Dr. Ömer Akkaş, 10 yıl önce 10 branş, 10 doktor, 29 hasta yatağı, 4 yoğun bakım yatağı, 4 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 2 ameliyathane ve tek acil polikliniği ile hizmet vermeye başladıklarını hatırlatarak, bugün 144 hasta yatağı, 25 yoğun bakım yatağı, 5 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 5 kardiyoloji yoğun bakım yatağı, 4 ameliyathane, 2 acil polikliniği, 10 acil gözlem odası, estetik ve kozmotoloji birimi, alternatif ve tamamlayıcı tıp birimi, laboratuvar birimi, görüntüleme merkezi, radyolojik birimler (MRG,BT,USG, mamografi, kemik dansitometri),2 yoğun bakım müdahale odası, 38 hekim, 340 personel ile hizmete devam ettiklerini söyledi.

Başhekim Dr. Akkaş, 12.000 metrekare alanda, 9.000 metrekare kapalı alanı, 60 araçlık kapalı, 120 araçlık açık otoparkı, iki kafeteryası olan 7/24 hizmet veren bir kurum haline geldiklerini anlatırken de, “Başarımızın altında yatan, Çorum halkının güvenini kazanmış olmamız ve teknolojik gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürmemizdir. Hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına kalite odaklı hizmet anlayışımızı daha ileri noktalara taşıyacağız.” dedi.

Başhekim Opr.Dr. Ömer Akkaş, Hastane’nin bölümlerini de şöyle sıraladı:

Beyin cerrahi, Cildiye ( Dermatoloji ), Çocuk Hastalıkları, Dahiliye ( İç Hastalıkları), Gastroenteroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi, 7/24 Acil Servis, Anestezi ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Estetik ve Kozmotoloji, Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp Birimi (hacamat, ozon), Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuarı,Radyoloji ve Üroloji. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim