SP İl Teşkilat Sorumlusu Başkan Yardımcısı İbrahim Zorlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, her iki partinin de seçim çalışmaları istişare edildi

İYİ Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşma ziyaretinde SP İl Teşkilat Sorumlusu Başkan Yardımcısı İbrahim Zorlu, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz ve partililer bir süre sohbet etti.

SP Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş ve Faruk Cıdık ile SP il teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail Oktay ve Orhan Torun, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Yetik, İYİ Parti Ankara İl Kurucu üyelerinde Fikret Şahin ve partililer de hazır bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve Ramazan Bayramı’nın öneminin vurgulandığı ziyarette, SP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, son 16 yıldır ülkede körü körüne bir inanmanın var olduğunu söyledi.

SP 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Cıdık da 24 Haziran’ın ülkemiz için çok hayırlı olacağını dile getirerek, “Bu ülkeyi aydınlığa kavuşturacağız” dedi.

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz ise nazik ziyaretlerinden dolayı SP İl Teşkilat Sorumlusu Başkan Yardımcısı İbrahim Zorlu’ya Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş ve Faruk Cıdık’a ve partililere teşekkür ederek, 24 Haziran akşamı Çorum ve ülkemiz için hayırlı olacak bir seçim olmasını temenni etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim