Saadet Partisi İl Gençlik Kolları bu kapsamda, geçtiğimiz ay Çorum’da gerçekleştirdiği “Fikir Duvarı” projesini Sungurlu’da sürdürdü.
Saadet Partisi İl Koordinasyon Başkanı İbrahim Zorlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Düvencili ve SP Sungurlu İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök’ün hazır bulunduğu etkinlikte Sungurlulu vatandaşlar, seçilecek milletvekillerinden ve ülkeyi yönetecek yeni hükûmetten beklentilerini bir kâğıda yazarak yerleştirilen Saadet Partisi Fikir Duvarı’na yapıştırdılar.
SP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Düvencili daha önce Çorum’da gerçekleştirdikleri etkinlik sonrası yurttaşların dile getirdikleri talep ve düşünceleri, Parti Genel Merkezi’ne ulaştırdıklarını belirterek, “Aynı şekilde Sungurlu’da yürüttüğümüz etkinlik neticesinde toplanan fikir ve istekleri yine Genel Başkanlığımıza ileteceğiz. Yaptığımız bu çalışmalarla halkımıza bir bakıma söz hakkı tanımış oluyor ve onların görüş ve taleplerini öğrenmiş bulunuyoruz. Son derece faydalı olduğunu düşündüğümüz ve halkımızın büyük teveccüh gösterdiği Fikir Duvarı çalışmamızı önümüzdeki günlerde farklı ilçelerimizde sürdüreceğiz.” diye konuştu.
7 Haziran Genel Seçimleri’ne yönelik iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Mustafa Düvencili, “Bizim gayemiz Saadet güneşinin şehrimizi ve ülkemizi yeniden aydınlatmasıdır. Öyle inanıyoruz ki refahın, bereketin ve kardeşliğin kaynağı Saadet güneşi yeniden doğacaktır.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim