Cuma namazı öncesinde parti binasında düzenlenen bayramlaşma Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, İslâm Toplumu Sosyal Medya Derneği İl Başkan (İsomder ) Abdullah Gökgöz, 26. Dönem Milletvekili Adayları Adnan Cıdık, Mehmet Durmaz, Baki Ergün ve Mustafa Bulut ile çok sayıda Millî Görüş mensubu katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, İslâm coğrafyasında kan ve gözyaşı akmaya devam ettiğini hatırlatarak, Müslüman toplumların bu zulümlere seyirci kaldığını söyledi.
Çözüm sürecinin de başarısızlıkla sonuçlandığını belirten Faruk Cıdık konuşmasında şunları dile getirdi:
“Hükümetimizin Çözüm süreci adı altında yapmış olduğu hamlelerin başından sonuna kadar yanlış olduğu, vermiş olduğumuz şehitlerin bir göstergesidir. Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini başından beri söyledik. Ancak bu çözüm süresince PKK dağda eğitim yaparak silahlanırken, biz onlara ve efendileri siyonistlere şirin görünmenin derdinde idik. Son dönemde onlarca şehit verdik, ciğerlerimiz yandı. Başbakan Davutoğlu'nun televizyon haberlerinde akan gözyaşlarını samimi buluyorum ama çözüm sürecinde kaldığı yerden devam etmelerini uygun bulmuyorum şehitlerimizin kanları yerde kalmamalı.”
SP İl Başkanı Faruk Cıdık ayrıca Hac vazifesini yapmak için kutsal topraklarda yaşamını yitiren tüm hacılara Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diledi. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim