Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğu günden itibaren Türkiye’yi büyük bir başarı ile yöneten ve gücünü milletten alan partilerinin 14. kuruluş yıl dönümüne girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadığını söyledi.
Ülke sevdalılarının kurduğu Ak Parti’nin millete efendilik için değil millete hizmetkâr olmak için yola çıktığını ifade eden Bekiroğlu, açıklamasına şu şekilde devam etti:
“14 Ağustos 2001 tarihinde tabelalarını asan Ak Parti ülkesinin büyük ideallerini bir an olsun unutmayan bütün Türkiye’yi kucaklayan bir partidir. Ak Parti bu milletin ta kendisidir.
Kuruluşundan bu yana gelişimin tüm hızı ile yaşanmasında ve Türkiye’nin lider ülkeler arasında yerini almasında önemli bir rolü olan Ak Parti kuruluşu ile ülkenin selameti için ne kadar önemli bir iş yaptığını göstermiştir. Milletin sandığa yansıyan iradesiyle 14 yıldır ilkelerinden ve hedeflerinden taviz vermeden iktidar görevini yürüten Ak Parti ilkeli, dürüst politika anlayışı ile toplumsal mutabakata verdiği önemle halkımızın teveccühüne mazhar olmuş olup, tarihi başarılara imza atmıştır. Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadroların maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. Ak Parti iç politikadan, dış politikaya, eğitimden sağlığa, demokrasiden, insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir. Ak parti milletin hizmetkârı olmayı sürdürecektir. Tek gayemiz halkımızın bize olan inancını teveccühünü yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek hedeflerimizi gerçekleştirerek ülkemizin ve milletimizin huzurunu refahını kalıcı kılmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 14. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim