Parti yöneticileri ile kurucu yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, partililerle sohbet ederek, Ak Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Bekiroğlu, örnek bir davranış sergileyerek, partinin kuruluş sürecinde yönetim kurulu üyeliği yapan partilileri ziyaret etti. Bekiroğlu ve beraberindekiler, Ak Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden Necmi Özkaya, Turan Ağca ve Osman Karateke'yi ziyaret ederek, vefa ve şükran duygularını iletti.
İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, beraberinde İl Başkan Yardımcıları; Adem Oğuzhan Kaya, Mesut Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Arif Erkan, İl Disiplin Kurulu Üyesi Gökhan Külcü, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ile birlikte partinin kurucu yönetim kurulu üyelerinden Necmi Özkaya'yı ziyaret etti.
Ziyarette partinin kuruluşunda yaptıkları çalışmalardan bahseden Necmi Özkaya, Emniyet Müdürlüğüne partinin yönetim kurulu üyelerinin evraklarını teslim ederken yaşadığı anısını anlatarak güzel günler yaşadıklarını, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
İl Başkanı Bekiroğlu ise, partinin kuruluşunda emeği geçen Necmi Özkaya'ya teşekkür ederek, "Değerli büyüklerimizin her zaman tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz" diye konuştu.
Bekiroğlu ve beraberindekiler daha sonra partinin kurucu yönetim kurulu üyelerinden Turan Ağca'yı işyerinde ziyaret ederek bir süre görüştü.
Turan Ağca'ya geçmiş dönemdeki hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten ve bu hizmetlerin asla unutulmayacağını vurgulayan Bekiroğlu, "Sizlere minnettarız. Milletin partisi AK Parti'nin bugünlere gelmesinde ve 13 yıl boyunca ülkemize, milletimize hizmet etmesine vesile oldunuz, katkıda bulundunuz. Sizlerle birlikte AK Parti daha nice yıllar bu ülkeye hizmet etmeye devam edecektir" dedi.
Ağca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, parti yöneticilerine teşekkür etti.
İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve beraberindekiler, ayrıca Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören, partinin Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden, eski belediye meclis üyesi, aynı zamanda eski Demirşeyh Beldesi Belediye Başkanı Osman Karateke'yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Karateke ise ziyaretten son derece memnun olduğunu anlatarak, AK Parti heyetine teşekkür etti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim