1 Kasım Genel Seçimleri’nde ülke genelinde yüzde 49’luk oy oranıyla önemli bir başarıya imza atan AKP’liler tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da seçim zaferini coşkuyla kutladılar.
Seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasıyla birlikte sokaklara dökülen Çorumlu AKP’liler parti binası önünde ve Saat Kulesi civarında halaylar çekerek uzun araç konvoylarıyla büyük bir sevinç gösterisi sergilediler.
AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve İlksen Ceritoğlu Kurt, PTT önünde kurulan platforma partililere seslenerek, elde edilen seçim başarısından ötürü seçmenlerine teşekkür ettiler.
AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, milletin kurulan tuzakların farkına vardığını belirterek, “7 Haziran seçimlerinde milletimizin vermiş olduğu mesajı aldık ve dersimize çalıştık. Bugün de çalışmalarımızı meyvesini aldık. Milletimizin desteğiyle hem 3 milletvekilimizi yeniden TBMM'ye gönderdik hem de tek başımıza iktidar olduk. Millet kararını verdi, emaneti sahibine teslim etti.” diye konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim