Mesajında, "1868 yılında kurulmuş ve 148 yıldır insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılay'ı bizim için en büyük insani yardım kuruluşudur. Bu kuruluşun yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer veren Bekiroğlu, “Kızılay, kurulduğu günden itibaren, kimliğine bakmaksızın tüm insanlığın yardımına koşmakta dil, din, ırk ayrımı yapmadan dünyadaki her kıtada insanların yardımına koşmaktadır” dedi.
Bekiroğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Kan tedarik etme görevi başta olmak üzere insanlara önemli sağlık ve yardım hizmetlerinde bulunan, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermek için büyük gayretler gösteren, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine cömertçe yardım eli uzatan Kızılay, başarıyla yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla da tüm dünyanın takdirini kazanmış Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne kalmış olan büyük bir mirastır.
Bu anlam ve önemle Kızılay’ın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor bu güzide kurumumuzun gelişmesi ve çalışmalarını yürütmesi için emek veren tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim