Ak Parti İl Başkan Adayı Rumi Bekiroğlu, Türkiye üçüncüsü olan ve her zaman ilk 5 içerisinde yer almayı başaran Çorum teşkilatını Türkiye ikincisi veya birincisi yapmak için çaba göstereceklerini dile getirdi.
Ak Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkan Adayı Bekiroğlu, 5.5 yılı aşkın süredir birlikte görev yaptıkları Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a kendisine gösterdiği teveccüh ve güven nedeniyle teşekkür edere
k, kendisinin il başkan adayı olmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Bekiroğlu, il başkan adayının belirlenmesi sürecinde katkısı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’ya, Bölge Koordinatörü Alev Dedegil’e, milletvekillerine, belediye başkanlarına, il­ilçe teşkilatlarına, gençlik ve kadın kollarına, il genel ve belediye meclis üyelerine, kamuoyu yoklaması sırasında Rumi Bekiroğlu ismini ön palana çıkartan ve bu ismi öneren sivil toplum kuruluşları, şehrin ileri gelenleri ve tüm partililere, Çorum halkına teşekkür etti.
Teşkilatların verdiği desteğin küçümsenemeyeceğinin altını çizen Bekiroğlu, bu güvene layık olacağını vurguladı. Bekiroğlu, tüm Çorumluları ve partilileri 25 Ocak’ta Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak kongreye davet etti.
Teşkilatların ve partililerin vereceği destekle bu yükün altından rahatlıkla kalkabileceklerine inandığını bildiren Bekiroğlu, şu anda Türkiye üçüncüsü olan ve her zaman ilk 5 içerisinde yer almayı başaran Çorum teşkilatını Türkiye ikincisi veya birincisi yapmakta kararlı olduklarını söyledi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim