İşletme sahipleri İsmail ve Osman Yılmaz, Eşref Hoca Caddesi’ndeki işyerlerini Gazi 8.Sokak’taki bin metrekarelik 2 katlı mağazasına taşıdıklarını söyledi.

Mağaza Müdürü Yaşar Özkara, yeni iş yerlerinin yarına açılışa özel kampanyalarla ve indirimlerle hizmete açılacağını belirtirken, geniş ve rahat alışverişler için mağazanın tecrübeli ve güler yüzlü elemanlarıyla prestiji yüksek markalardan biri olan Karaca Home ve Karaca Züccaciye ürünlerine rahatlıkla sahip olabileceklerini söyledi.

Elektronik grubunda; Tefal, Rowenta, Philips, Arzum, Goldmaster, Electrolux, mutfak grubunda; Fissler, Lemons, Neva, Nehir, Taç Porselen, Berf, cam grubunda; Canba, Abka, Yelkin, aksesuar grubunda; Porio, Başaran’s Home, Zücev, Canba, Cemile, Beyler, tekstil grubunda; Sarar, Cotton Box, Evlen Çeyiz, Royal Home, Secret House gibi tanınış markaların mağazalarında satışta olduğunu dile getiren Özkara, “Önümüzdeki günlerde farklı marka, bayilik ve ürünlerle konsept mağazamızı daha da genişleterek siz değerli müşterilerimize hizmet vereceğiz” dedi.

Firmanın global gelişmeye paralel olarak sürekli değişen ve gelişen piyasa şartlarına uygun kendini geliştirerek büyümeyi hedeflediğini anlatan Özkara, “Firmamızın hedefinde kaliteli ürün, iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Tüm halkımızı açılışımıza ve mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

(Esra ESEN)  

Editör: TE Bilisim