Yaklaşık 6 aydır Çorumlulara ses getiren düğün organizasyonlarıyla sektöre giriş yapan Altınkaya Arena’nın ünlü müzik grubu Yeni Türkü ve İstanbullu sanatçı Rita Mahrani’yi Çorum’a getiriyor. Alınan bilgiye göre Altınkaya Arena, kış konserleri kapsamında ilk olarak bugün kadınlara özel bir organizasyon düzenliyor. İstanbullu sanatçı Rita Mahrani ve 360 orkestrasını ağırlayacak olan Altınkaya Arena, kadınları muhteşem bir gecede doyasıya eğlendirecek.

“Şehrin Kadınları Altınkaya Arena’da buluşuyor” sloganı ile düzenlenen etkinliğe katılacak bayanlar için özel bir mönü hazırlanırken, bayan servis ekibi, çocuklara özel animasyon salonu gösterileri, karaoke ve sürpriz hediye çekilişi gerçekleştirilecek. Kadınlara düzenlenen mönüde “Kırmızı et menü; ordövr tabağı, kişi başı salata, ara sıcak-Avcı böreği, sorbe servisi, ana yemek Dana rosto, peynir tabağı, meyve tabağı, sınırsız meşrubat, çay/kahve servisi yer alıyor.

YENİ TÜRKÜ 4 ŞUBAT’TA

Altınkaya Arena ayrıca şarkılarıyla ünlü müzik grubu Yeni Türkü’yü de 4 Şubat 2018 Cuma günü hayranlarıyla buluşturacak. Türkiye’de özgün müzik, pop müziği ve halk müziği dallarında pek çok tanınmış şarkıyı müzikseverlerle buluşturan Yeni Türkü, Anka360 organizasyonun öncülüğünde 4 Şubat Pazar akşamı saat 19.00’da konser verecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Altınkaya Arena’nın büyükşehirlerin aşina olduğu bu tarz konser ve organizasyonlara Çorumlularla buluşturacağı belirtilerek iki etkinlikle ilgili 0532 206 23 39 nolu telefondan bilgi alınabileceği vurgulandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim