Çorum’da bir çocuk annesi Fatma Ş., imam nikahlı yaşadığı adamın 50 bin lirasını dolandırdığını iddia etti.

Olay Çöplü Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Fatma Ş.’ye uzun süredir imam nikâhlı olarak yaşadığı kişi tarafından pek çok kez bankadan kredi çektirildi. Dolandırıldığını sonradan fark eden Fatma Ş., kendisini dolandıran imam nikahlı eşinden şikayetçi oldu.

Olay Fatma Ş’nin imam nikâhlı yaşadığı adamdan resmi nikâh istemesiyle ortaya çıktı. Fatma Ş., imam nikahlı yaşadığı adama “Ben resmi nikah istiyorum” dedi. Yıllarca Fatma Ş’ye resmi nikâh yapmayan adamın üç eşi daha olduğu ortaya çıkınca büyük şok yaşadı.

Yaşadıklarını bir televizyon kanalında anlatan Fatma Ş., “Ben bu adama inandım. Çok da sevdim. Âşıktım ondan bir de çocuğumuz oldu. Bana belirli zamanlarda kredi çektirdi. 50 bin lira paramı aldı. Meğer benden başka da üç kadınla imam nikâhı varmış” diyerek başından geçenleri anlattı.

Fatma Ş., yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Beni kandırdı, çektiğim kredileri alıp gitti. Onunla mahkemede hesaplayacağım. Ona insan bile demek doğru olmaz. Ben ona mirasımı devrettim. Ben şimdi ev kiramı ödeyemez oldum. Elektriğimi, suyumu ödeyemez oldum. Yakınlarım ‘bu adam seni kandırıyor’ dediler kimseyi dinlemedim, âşıktım, seviyordum ancak bu kişi beni kandırdı. Ben şimdi buzdolabımı, çamaşır makinemi satarak hayatta kalmaya çalışıyorum. Savcılığa gittim ancak takipsizlik kararı çıktı, bu adam Allah’tan korksa bunları yapmaz” dedi.

Diğer yandan Çöplü Mahallesi muhtarı Yılmaz Kılcı ise, “Fatma Ş’yi 4 yıldır tanıyorum. Yüklü miktarda kredi çektirildiğini de biliyorum. Defalarca uyarmamıza rağmen bu kişi Fatma Ş’ye kredi çektirip gitti. Ben ‘kredi çekme, bu insana güvenme’ desem de dinletemedik. Fatma Ş, Çorum Valiliği’nin yaptığı yardımlarla yaşıyor” dedi. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim