Genel Kurula MHP Genel Başkan Yardımcısı Kadir Şekerci, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Osmancık Belediye Başkanı Ahmek Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, TÜRKAV il Temsilcisi İlyas Gül ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığına Kadir Şekerci, Başkan Yardımcılığına Hüseyin Esenyel, katip üyeliklere Ümran Dede, Nihat Tığlı, İsmail Taşkan, Mustafa Özcan’ın seçildiği Genel Kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel Kurulun açış konuşmasını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kadir Şekerci, ülkücülerin ilk görevinin kucaklaşma olması gerektiğini, bunun ardından davanın bir adım öteye götürülmesi çabasına girilmesi gerektiğini dile getirdi. Şekerci, kırgınlıkların bir kenara bırakılarak zafer ve inanç uğruna her güçlüğe katlanmak gerektiğini söyledi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ise konuşmasında MHP’nin her zaman devlet ve milletin çıkarları için hareket ettiğini kaydetti. Konuşmasında taşbinanın ülkücü kadrolara kazandırılması gerektiğini anlatan Büzkaya, “Uzun zaman oldu Çorum’dan bir temsilcimiz mecliste bizleri temsil etmelidir” dedi.

MHP il Başkanı Agah Karapıçak da konuşmasında ülkücülerin; Türk devletinin varlık ve bekasının sigortası son vatanın ve gönül coğrafyasının bükülmez bileği olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçilirken seçime tek liste halinde giren Reşit Büzkaya yeniden Merkez İlçe Başkanı seçildi.

MHP Merkez İlçe Yönetiminde ise şu isimler yer aldı:

Salim Çıplak, Ali Sarı, Derviş Bolat, Can Arslan Kayalar, Süleyman Ercan, Ayhan Şahin, Faruk Ulus, Mustafa Özkaleli, Fatih Alaca, Hilal Yalkan, Emre Köseşahin, Nebile Bayram, Ali Eliaçık, Saltuk Buğrahan Şahin, Murat Önen, Murat Kanbur, Hasan Esen, Alper Borhan, Murat Yitmen, Yusuf Yavuz Sofu, Sefa tatlı, Mustafa Çilingir ve Cemil Tufan Güney”(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim