Daha önce İstanbul, Ankara, Samsun, Van, Antalya, İzmir, Gaziantep gibi illerde yürütülen 12 haftalık eğitim projesi kapsamında geçtiğimiz haftalarda Yazı İşleri Müdürümüz Volkan Sınayuç’u ağırlayan TEGV Çorum Öğrenim Birimi “Renkli Kalemler” ekibi eğitimlerini bitirdikten sonra gazetelerini de çıkardılar.

Yoğun bir hazırlık döneminin ardından gazetenin çıkması nedeniyle TEGV Çorum Öğrenim Birimi’nde bir kutlama etkinliği düzenlendi. TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Aslan, Yapı Kredi Bahabey Şube Müdürü Murat Efe, Yapı Kredi Sanayi Şubesi Müdürü Tülay Coşkun, TEGV Genel Merkez Eğitim Programları Müdürü Yaprak Sarıışık, Plan Proje Müdürü Didem Bilgin Kestek, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Emine Coşkun, Okuma Programı Lideri Zeynat Öztunca, Eğitim Programları yöneticisi Aykut Saka, Okuma Takımı biriminden Elif Mert, Saha Destek bölümünden Pınar Gence, TEGV Çorum Öğrenim Birimi Sorumlusu Serpil Çetin, Proje Gönüllü Sorumluları Behiye Sıla İşcan, Meltem Karaca, Okul müdürleri, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinlikte öğrenciler tarafından hazırlanan “Renkli Kalemler” Çorum baskısı sayfa sayfa sergilendi.

Pasta kesiminin yapıldığı törende protokol üyeleri tarafından projede emeği geçen öğrenciler Baybars Kutay Şahin, Sudenaz Özçiftçi, Emir Kütükçü, Begüm Babayiğit, Beyzanur Cebeci, Ömer Faruk Demirkan, Ceren Kalkan, Yaren Mardin, Sümeyye Yıldırım, Öznur Uçar, Melih Efe Mutlu ve Medine Akkoç ile Proje Gönüllü Sorumluları Behiye Sıla İşcan ve Meltem Karaca’ya kalem hediye edildi.

Projeye katkı sağlayan Yapı Kredi Bahabey Şube Müdürü Murat Efe, Yapı Kredi Sanayi Şubesi Müdürü Tülay Coşkun ile Gazeteci Koçu ÇORUM HABER Yazı İşleri Müdürü Volkan Sınayuç’a da öğrencilerin yaptığı tablo hediye edildi.

Çok yoğun bir çalışma sonrasında başarılı bir şekilde gazetelerini çıkaran öğrencilerini kutlayan TEGV Öğrenim Birimi Sorumlusu Serpil Çetin, projeyi katkı sağlayan kişi, kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti. Çetin, ayrıca “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” sloganı ile vakfın misyonu ve vizyonu doğrultusunda ülkenin daha aydınlık geleceğine uzanan bu yolda gençlere desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

TEGV Çorum Öğrenim Birimi’nde “Renkli Kalemler Gazetesi”nin yayınlanması nedeniyle tören düzenlendi. Törende Genel Müdür Mete Meleksoy tarafından kesilen pasta konuklara ikram edildi.

TEGV öğrencilerinin hazırladığı gazete sayfa sayfa sergilendi.

Serpil Çetin projeye desteği nedeniyle Yapı Kredi Bankası Müdürleri Murat Efe ve Tülay Coşkun’a hediye verdi.

Projenin gönüllü sorumluları Behiye Sıla İşcan ve Meltem Karaca da unutulmadı.

Gazeteyi hazırlayan minik öğrencilere kalem hediye edildi.

Çocuklara kalem kurumlara hediye

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinde yürütülen “Okuyorum Oynuyorum” eğitim programı kapsamında TEGV Çorum Öğrenim Birimi öğrencilerinin çıkardığı “Renkli Kalemler” isimli gazeteye katkı sağlayan kişiler ve kurumlar unutulmadı.

TEGV Çorum Öğrenim Birimi’nde düzenlenen törende “Renkli Kalemler”i hazırlayan minik öğrencilere kalem hediyeleri protokol üyeleri tarafından verilirken, projeye katkı sağlayan Yapı Kredi Müdürleri Murat Efe, Tülay Coşkun, proje koçu ÇORUM HABER Yazı İşleri Müdürü Volkan Sınayuç’a da öğrencilerin yaptığı tablo hediye edildi.

TEGV’de düzenlenen törende hazır bulunan konuklar ve minik öğrenciler….

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim