İlimizde uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösterdikten sonra yiyecek içecek sektörüne adım atan Murat Köylüoğulları ve ailesi tarafından işletilecek olan Rengin Kafe düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Özellikle yöresel lezzetleri ile ön plana çıkacak olan Rengin Kafe’nin açılışına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Başkan Yardımcısı Yakup Karaca, Turgut İlgü, ÇOSİAD Başkanı Hayri Şamlı, TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, İl Müftüsü Ahmet Akın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Yaşar Kirişçi ile çok sayıda davetli katıldı.

İl Müftüsü Akın’ın duasının ardından işletmenin açılışını Milletvekili Ceylan ve Köse ile diğer davetliler birlikte yaptı. Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetlilere ikramda bulunularak işletme hakkında bilgi verildi. Atatürk Anadolu Lisesi arkasındaki Üçtutlar Mahallesi Stad Sokak No: 12 adresinde bulunan işletmede Çorum ile birlikte Gaziantep ve Kayseri gibi yörelerin yöresel lezzetlerinin vatandaşların beğenisine sunulduğu belirtildi. Çorum başta olmak üzere özellikle İç Anadolu’nun yöresel lezzetlerinin iki katlı, 250 kişilik mekanlarında 20 personelle vatandaşların beğenisine sunulacağını söyleyen Murat Köylüoğulları, haftanın her günü 08.00-1-23.30 saatleri arasında hizmet vereceklerini açıkladı.

Nişan, doğum günü, toplantı, gün gibi etkinliklere açık olduklarını, ayrıca bayrama özel tatlı ve börek gibi siparişleri de alarak kendi imalathanelerinde yaptıklarını vurgulayan Köylüoğulları, lokasyon itibariyle sakin ve nezih bir ortamda kahvaltı, her gün değişen mönüleriyle öğle ve akşam yemekleriyle hizmet vereceklerini, Pazar sabahları katmer ve yanıç da bulunan brunch hizmeti sunduklarını, İçli Köfte, Kayseri ve Çorum Mantısı, Kuru Dolma, Keşkek, gibi yöresel lezzetler başta olmak üzere tüm Çorumluları tatlı, kuru ve yaş pasta, kahve çeşitlerini denemeye davet ettiklerini dile getirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim