Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 30 bin lira kredi 12 ay, ya da 12 bin lira kredi 36 aya kadar sıfır faiz fırsatı yer alırken, daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise müşteriler, 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranından faydalanma imkanına sahip.

Renault, Megane Sedan (Joy 1.6 benzinli hariç) modellerinde 20 bin lira kredi ve maksimum 12 aya kadar sıfır faiz fırsatı sunuyor. Daha fazla kredi ve vadelerde maksimum 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranı bulunuyor.

Talisman, Symbol ve Koleos modellerinde ise 12 bin lira kredi ve 12 aya kadar sıfır faiz seçeneği yer alırken, daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz oranı mevcut.

Renault’nun hafif ticari modellerinde de özel fırsatlar var. Master ve Trafic modellerinde 30 bin lira kredi, 18 ay yüzde sıfır faiz avantajının yanı sıra daha yüksek taleplerde 48 aya kadar yüzde 0,99 sabit faiz oranı mevcut. Finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere ise 2 bin liralık ek indirim sağlanıyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim