Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı ve Servisi Sima Otomotiv’de, bakım ve onarım işlemlerinde indirim kampanyası bugün başlayacak.

Sima Otomotiv Servis Müdürü Ahmet Reha Büyükcelep, kampanyaya ilişkin bilgi verirken, yetkili servislerin pahalı olduğu yolundaki algının yanlışlığına dikkat çekerek, gerçekte dışarıda yaptırılan bakım ve onarımların daha pahalıya malolduğunu vurguladı.

“SERVİSTEN ŞAŞMAMAK GEREK”

Bazı otomobil sahiplerinin, bakım ve onarımlarını sanayideki tamirhanelere yaptırdıklarında daha ucuza geldiğini düşündüklerini, ancak gerçekte, daha sık arıza çıkması nedeniyle çok daha fazla harcamaya yolaçtığını anlatan Reha Büyükcelep, “Servislerde orijinal parçalar kullanılıyor. Kullanılan tüm malzemeler ve yağlar kaliteli. Uzman kadrolar eliyle, titiz bir işçilik gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla, yapılan işy çok daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyor” dedi.

“BELGEYE SAHİP UZMAN KADRO”

Sima Otomotiv Yetkili Servisi’nde, deneyimli ve işinin ehli, alanında belge sahibi elemanların çalıştığını ifade eden Büyükcelep, “Müşterilerimiz, kaliteli işçiliğin aynı zamanda hesaplı da olduğu gerçeğinden hareket ederek, bu avantajdan yararlanmaları gerektiğini düşünüyoruz.” diye konuştu. 

“İNDİRİMDEN YARARLANIN”

Sima Otomotiv Servis Müdürü A. Reha Büyükcelep, bugün başlayacak kampanyanın 4 yaş ve üzeri Renault ve Dacia araçların bakım ve onarımını kapsadığını hatırlatarak, “Araç sahiplerimize, bakım ve onarımda sürpriz indirimlerimizden yararlanmalarını tavsiye ediyoruz. Antifirizde yüzde 20 indirim, tüm hasar işlemlerinde, rot balans ayarı, egzoz emisyon ölçümü, ücretsiz check-up…Hepsi ve daha fazlası servisimizde.” ifadesini kullandı.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim