MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, MÜSİAD başkanlığına seçilen Mücahid Ahmed Köksal ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Tarihe ve topluma mal olan mahalli ve evrensel değerleri gözeterek kendi içinde sağladığı birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda sağlayan MÜSİAD’ı, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitim faaliyetlerinin beraberinde toplumla iç içe bir yönetim anlayışını benimseyen üniversitenin, MÜSİAD ile her alanda her türlü iş birliğine açık olduklarını söyledi.

ÜNİVERSİTEMİZ İŞ DÜNYASINA GÜÇ VERİYOR
Üniversitenin iş dünyasıyla olan yakın ilişkisinin kendilerine güç verdiğini ifade eden MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal da, üniversite ile MÜSİAD arasında yapılacak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını ifade etti.
İş dünyası olarak her zaman üniversitenin yanında olduklarını da sözlerine ekleyen Köksal, ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim