Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu’yu makamında ziyaret etti.

Yeni kurulan Vakfa atanan Maarif Vakfı Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, ziyarette vakfın faaliyetleri ve hedefleriyle ilgili bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vakıf ile ilgili açıklamalarına değinilen görüşmede, kuruluş aşaması tamamlanan Maarif Vakfına üç kritik talimat vermesi konusunun önemini ifade eden Alkan, bu talimatların “193 ülkeye gidin”, “FETÖ'nün etkin oldukları yerlere yönelin” ve “Örgüt okullarına Türk okulu denmesine de izin vermeyin” maddelerinin vakfın ne kadar büyük ve önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Bu anlamda Rektör Alkan, Vakıf ile birlikte Hitit Üniversitesinin her tür proje ve çalışmada yer almayı istediklerini dile getirerek Başkan Prof. Dr. Cem Zorlu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Maarif Vakfı Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu,  Rektör Alkan ve Hitit Üniversitesiyle birlikte ortak proje ve çalışmalarda yer almaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim