Prof. Dr. Alkan, birim temsilciliği seçimine katılan öğrencilere öncelikle seçime katılma cesaretlerinden, seçimlerin sorunsuz, oldukça centilmence ve nezaket kuralları çerçevesinde geçmesinden ötürü verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek Üniversite yönetimi olarak hep birlikte çeşitli etkinliklerin düzenlenmesini sağlayarak güzel bir sinerji yakalamak istediklerini söyledi.

Öğrencilerle koordineli bir şekilde çalışmak, onların sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmek adına öğrenci temsilciliğini çok önemsediklerini belirterek, temsilcilerin bu konuda gereken itinayı göstermesini, özellikle farklı proje, öneri ve fikirlerle gelmelerini isteyen Prof. Dr. Alkan,  ülkemizin gençlere olan ihtiyacının şu günlerde daha çok arttığını ifade ederek çalışmalarda yerliliğe ve milliliğe vurgu yaptı.

Alkan, “Günümüz itibarıyla teknolojinin gücü giderek artıyor.  Bu anlamda geleceği emanet edeceğimiz siz gençlere çok iş düşüyor. Büyük Doğu Mimarı Necip Fazıl’ın dediği gibi zifiri karanlıkta ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin olmalısınız. Bunu da feraset sahibi olarak yapabilirsiniz” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim