Üniversitede yürütülen başarılı çalışmalar sonrasında yaşanan olumlu gelişmelere ilişkin bilgi paylaşımında bulunan ve yapılan toplantının hem bir teşekkür hem de sorunlara çözüm üretmenin ana amaçları olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, aynı zamanda Üniversitedeki gelişmelerin bir ekip çalışması ile başarıldığına dikkat çekti. “Üniversitemizde somut çıktılarını gördüğümüz çok güzel gelişmeler kat ettik ve bu başarı tablosunun arkasında işin mutfağında yer alan Üniversitemiz idari personeli yer alıyor” diyen Alkan, herkese yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.
Üniversitede yapılan doğru işlerle güzel gelişmeler kat edildiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, “Son dönemde çok dikkat çekici çalışmaları hep birlikte başardık, fiziki mekânlarımızı daha da iyileştirerek daha güzel çalışmaları hep birlikte inşallah başaracağız” dedi.
İnsan odaklı bir yaklaşımla yaşanan topluma hizmet gayretinde olduklarını belirten Alkan, konuşmasının ardından idari personelin görüşlerini ve sorunlarını dinleyerek personelden gelen taleplerin azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını dile getirdi.
Görevi devraldıkları günden bugüne kadar geçen süre içerisinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgiler de veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitede son zamanlarda yaşanan değişim ve dönüşümler sonucu ortaya çıkan başarı tablosunun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek yakalanan sinerji ile Üniversitenin daha da iyi bir konuma geleceğini sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim