Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öğrenci Konseyi Başkanlığı ile birim temsilciliği seçimine katılan öğrencilere öncelikle cesaret ve özgüvenlerinden ötürü teşekkür eden Prof. Dr. Alkan, görevlerini en iyi şekilde icra edeceklerine yürekten inandığını vurguladı.

Öğrencilerle koordineli bir şekilde çalışmayı, onların sorunlarını, önerilerini değerlendirmeyi çok önemsediğini belirterek temsilcilerin bu konuda gereken itinayı göstermesini, özellikle farklı proje, öneri ve fikirlerle gelmelerini isteyen Alkan, ülkenin gençlere olan ihtiyacının şu günlerde daha çok arttığına vurgu yaparak her çalışmalarında yerli ve milli olma duygularını da benimseyerek çalışmalarını projelendirmelerini tavsiye etti.

“Günümüz itibarıyla teknolojinin gücü giderek artıyor. Bu anlamda geleceği emanet edeceğimiz siz gençlere çok iş düşüyor, sizlerle yapacak çok işimiz var” diyen Prof. Dr. Alkan, seçimlerin sorunsuz, oldukça centilmence ve nezaket kuralları çerçevesinde geçmesinden ötürü kendilerine ayrıca teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim