Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İnönü Caddesi'nde ve Zafer Çarşısı civarında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Meclis çalışmalarına kısa bir süre ara verilmesi nedeniyle Çorum'da çalışmalarını sürdüren Milletvekili Ceylan, Çorum merkez ve ilçelerinde her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Ceylan, bu kez İnönü Caddesi ile Zafer Çarşısı civarı esnafı ile hasbıhal etti.

Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Ceylan, hem referandum süreci ile ilgili bilgi verdi, hem de esnafın sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.

Ceylan'a ziyaretleri sırasında; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Nalçacı da eşlik etti.

Hükümetin esnaf ve sanatkara yönelik yeni düzenlemeleri hakkında bilgiler veren Ceylan, gerek terör örgütlerinin ülkemizde uygulamaya çalıştığı hain planlar, gerek dış mihrakların döviz üzerinde oynadığı oyunlar nedeniyle durgun ve sıkıntılı bir süreç yaşayan esnaf ve sanatkarı rahatlatmak için bir takım tedbirler aldıklarını, hükümetin üretenin, çalışanın, yatırım yapanın, istihdam sağlayanın yanında olduğunu dile getirdi.

Ceylan, Türkiye’nin referandumdan sonra yeni bir sistem değişikliğiyle 2023 hedeflerine koşar adım ilerleyeceğini ifade ederek, yakın bir zaman sonra Türkiye'nin terörle ilgili bir probleminin de kalmayacağını vurguladı.

TBMM’de kabul edilen yeni anayasa değişikliğinin referanduma götürüldüğünü anlatan Ceylan, referandum oylamasında millet hangi kararı verirse versin saygı duyacaklarını bildirdi.

Türkiye’nin bir daha kriz ve kaos ortamlarını görmemesi, istikrar ortamının devam etmesi için sistem değişikliğine gidildiğinin altını çizen Ceylan, "Bu bir rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir. Anayasa’nın ilk dört maddesi ile ilgili de kimse polemik yapmasın. Anayasa’nın ilk dört maddesi kesinlikle değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devletidir” dedi.

Ceylan, birlik ve beraberliğe önem vererek, kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştirerek Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacaklarını sözlerine ekleyerek, Türk milletini birbirine düşürmek isteyenlere, hainlere fırsat verilmemesini istedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim