“Şehrimizde kapanmış iki büyük fabrika açılacak, siyez buğdayı üretimi yaygınlaştırılacak, turizm canlandırılacak.”

“Çorum halkını MHP'ye oy verirseniz , belediye CHP'ye gider diye korkutuyorlar. Matematiksel olarak bunun olmayacağını bildikleri halde, halkımızın iradesine ipotek koymaya çalışanların geçmişte düştükleri hal ortadadır.”

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Cumhur İttifakı ortakları iktidar partisinin yereldeki yöneticilerini “beceriksiz ve şımarık” olarak niteledi.

Kenan Şahin, yazılı açıklamasında şu değerlendirmeyi yaptı:

“Öncelikle çıktığım bu kutlu yolculukta şahsıma ve partime gösterdiğiniz ilgi ve destek için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.

Adaylığımın ilan edildiği ilk günden itibaren gece gündüz demeden şehrimizin tüm mahalle ve sokaklarında sizlerle buluşmak, dertleşmek, sorunlarınızı dinlemek için azami gayret gösteriyorum.

‘Emrolduğun gibi dosdoğru ol’ ilahi emri gereğince doğruları söylemekten hiç bir zaman geri durmayacağım gibi, yapamayacağım uçuk vaatlerden de bugün de yarın da uzak duracağım.

Gittiğim her dükkanda, her köşe başında, her evde insanımızın dertlerini, sıkıntılarını tek tek not ediyorum.

İşsizlik ve hayat pahalılığı, ülkemizin beka sorunu, bugünlerin en önemli problemlerinin başında geliyor!

Yerel yönetim olarak biz göreve geldiğimizde bu duruma kayıtsız kalmayacağız.

Görüyorum ki; milletimizin feraseti ortadadır, ortak akıl ile çözemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz da yoktur.

Bakın göreve geldiğimiz andan itibaren yapacağımız acil plan iş aktine göre; ilk bir yıl içinde gerek belediye kanalıyla gerçekleşen iş istihdamı konusundaki artışı, gerek su, ulaşım ve ruhsat ücretlerindeki indirimi, gerekse alım ve yatırım maliyetlerinde gerçekleşen fiyat farklarını bize oy veren vermeyen bütün hemşerilerimiz farkedeceklerdir.

Enflasyonla mücadelede, Cumhur İttifakı'nın bir ortağı olarak sorumluluklarımızın farkındayız ve Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sonuna kadar bu mücadelede yanında olacağız.

“SOYMAYACAĞIZ, SOYDURMAYACAĞIZ”

Ortağımızın yereldeki beceriksiz ve şımarık yöneticileri gibi asla halkımıza üstten bakıp, arkalarından fırıldak çevirmeyeceğiz.

Ne devleti, ne de halkımızı soymayacağız,soydurmayacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında kuzu, halkımızın karşısında aslan kesilen bu yönetim anlayışına MHP olarak son vermek, emin olun başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkesi memnun edecektir.

“KAPANMIŞ İKİ FABRİKA AÇILACAK”

İlk olarak şehrimizin kapanmış olan iki büyük fabrikasının yeniden hizmete açılmasını sağlayarak istihdam seferberliği başlatacağız.

Halkın tek sahibi olduğunu düşündüğümüz parklarda halkımızın rahatça oturamamakta olduğunu görüyor, bunun üzüntüsünü yaşıyoruz.

Belediyemizin kiraya verdiği işletmelerde fahiş fiyatlarla hiç bir ürünün (örneğin bir bardak çayın 3 liraya) satılmasına izin vermeyeceğiz.

“SİYEZ BUĞDAYI YAYGINLAŞACAK”

Halkımızın ucuz ekmek alması için kurulan ekmek fabrikasındaki ürünlerin bir yandan fiyatlarını makul tutmaya devam ederken, bir yandan da ürünlerin sağlık yönünden de kalitesini artıracağız.

Çiftçimize alım garantisi vererek ‘siyez buğdayının’ ilimizde hem üretimini yaygınlaşmasını,katma değer sağlamasını gerçekleştirirken,aynı zamanda toplum sağlığına da büyük katkıda bulunacağız.

“TURİZM CANLANDIRILACAK”

Turizm konusunda oldukça büyük bir hazineye sahip olduğumuzu düşünüyoruz.

Alacahöyük ve Boğazkale'nin tanıtılmasıyla birlikte buraya gelen kafilelerin, komşumuz Amasya'ya gelen turların,Çorum'da konaklaması için tur acenteleriyle (her getirdikleri turist başına katkı) belediye olarak özel anlaşmalar yapacağız.

Bu sayede başta leblebici,lokantacı, otelci,marketçi olmak üzere tüm esnafımıza katkı sağlayacağız.

Biz biliyoruz ki: dışarıdan ilimize girecek her lira iş,aş ve istihdam olarak şehrimizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.

“ÇORUM HALKINA VERECEKLERİ BİR ŞEY YOK”

Rakiplerimizden CHP üst yönetiminin ve liderinin hali de,Cumhur İttifakı'mızın ortağı Ak Parti'nin yerel yöneticilerinin hali de ortadadır.

Terazi koyduğunuzda hiç biri birbirini Allah için ağdırmamaktadır.

Bunların kendilerinden başka Çorum halkına verecekleri hiç bir şey de yoktur.

Ben içinizden bir kardeşiniz olarak sağ duyulu tüm halkımızın ve CHP 'nin milli seçmeninden büyük destek alacağımı biliyorum.

Çünkü birisi genel merkezinden birisi yerel yönetiminden bıkmıştır. Bizim başkanlığımız başta bu iki partinin seçmenleri olmak üzere, tüm Çorum halkına huzur ve güven getirecektir.

“HALK İRADESİNE İPOTEK KOYMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Şimdi sizi MHP'ye oy verirseniz , belediye CHP'ye gider diye korkutuyorlar.

Matematiksel olarak bunun olmayacağını bildikleri halde,halkımızın iradesine ipotek koymaya çalışanların geçmişte düştükleri hal ortadadır.

Biz sizden de, kendimizden de eminiz.

Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin.

Ateşe su taşıyan karınca misali tarafınızın hak olmasını bekliyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim