İl Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, TBMM İdari Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, İl Koordinatörü Recep Yıldırım, İl Başkanı Mehmet Karadağ, İlçe Başkanı Erhan Akar, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığına Eyüp Arslan, divan üyeliklerine ise Murat Güler, Meryem Demir ve Burak Köse’nin getirildiği danışma meclisi toplantısında referandum sürecine dair açıklamalarda bulunuldu.

AK Parti Şubat Ayı İl Danışma Meclisi’nin ilk konuşmacısı Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ oldu.

15 temmuzların bir daha olmaması, ekonomik istikrarın bozulmaması, darbe döneminin bir daha gelmemesi için 2 ay sonra mührün basılacağını anlatan Karadağ, Çorum teşkilatı olarak 4 aydır geceli gündüzlü kardeşliğin daha da güçlenmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti. Müreffeh, yaşanabilir bir Türkiye için evet dediklerini söyleyen Karadağ, “Çorum her zaman ortalamanın üzerine çıkmıştır. Referandumda da yine rekor kıracağına inanıyorum” dedi.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu da 16 Nisan tarihinin ülke açısından önemli bir gün olduğunu belirterek, tüm teşkilat olarak güçlü bir evet çıkması için çalışacaklarını dile getirdi.

Ülkenin 15 Temmuz sürecinde ihanet şebekelerine karşı bir mücadele verdiğini hatırlatan Ali Yüksel Kavuştu, bunlara karşı en büyük cevabın referandumdan çıkan sonuç olacağını kaydetti. Kavuştu, “Taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, daha güçlü bir Türkiye, çocukların geleceği ve 2023 Türkiye’si için herkesin evet demesi gerektiğini söylerken AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Çorum teşkilatlarının 16 Nisan’a hazır olduğunu ve sandıkları daha önce olduğu gibi patlatacaklarını kaydetti.(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim