Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Önceki akşam Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Zeki Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Divan Kurulu Başkanlığı’nı Eyüp Arslan’ın üstlendiği toplantıda ilk olarak AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kutlama mesajı okundu.

Ardından kürsüye gelen Erhan Akar, Merkez İlçe Teşkilatı olarak mahalle toplantılarını tamamlamak üzere olduklarını belirterek, “Referandum için sandık kurulunda görev yapacak olan arkadaşlarımızı en iyi şekilde eğiteceğiz. O bakımdan sandık kurulu toplantılarını çok önemsiyoruz. Referandumda Merkez İlçe’nin başarılı olması, Çorum’un başarılı olması anlamına gelir. Çorum’un başarılı olması, Türkiye’nin, Türkiye’nin başarılı olması ise tüm mazlum halkların başarısı demektir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra sırasıyla kürsüye gelen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın konuşmalarının ardından AKP Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, basına kapalı olarak devam etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim