İlk olarak AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ı ziyaret eden Recep Gür Başkanlığı’ndaki heyet, daha sonra sırasıyla CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve son olarak ise Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık’ı ziyaret ederek, esnafın içinde bulunduğu sorunları siyasi parti il temsilcilerine aktardılar.

AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyarette İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, esnaf odası başkanlarıyla yakından ilgilenirken, esnaf temsilcilerinden oda üyelerinin sorunlarını dinleyerek notlar aldırdı. CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ise esnafın her gün sayıları çoğalan AVM’ler karşısında yok olmama mücadelesi verdiğini dile getirerek, bu mücadelede her zaman esnafın yanında olacaklarının mesajını verdi. MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras da, Çorumlu esnaf ve sanatkarların sorunlarını bir dosya halinde kendilerine iletmelerini isterken, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ise İYİ Parti iktidarı ile esnafın rahat bir nefes alacağını kaydetti. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık da, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan esnaf ve sanatkarların durumunun içler acısı olduğunu, üreten değil tüketen bir toplum haline geldiğimizi, iktidar olmaları halinde ithalattan çok üretime odaklanacaklarını ifade etti.

Kendilerine yakın ilgi gösteren tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür eden ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür ise, Birlik Başkanlığına seçilmesi halinde tüm siyasi partilere eşit mesafede olacağını ve her zaman istişareler yaparak Çorumlu esnaf ve sanatkarlara hizmet için hep beraber çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretlerde ayrıca yeni seçilen ve güven tazeleyen siyasi parti il başkanları ile esnaf odası başkanları birbirlerine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim