Geçtiğimiz Cuma akşamı ÇESOB’ta verilen iftar yemeğine oda yöneticilerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Turgay Gülenç, Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, SGK İl Müdürü Duran Cesur, İş-Kur İl Müdürü Ali Şahan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı Özgün, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Çorum Damızlık Koyun ve Keçi Birliği Başkanı Şevket Avcı, Ziraat Odası Temsilcileri, Müftü Yardımcısı, CHP Milletvekili Adayları Burçin Solmaz Polat ile Mehmet Tahtasız, MHP Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras ile Alparslan Karapıçak, İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan ve çok sayıda esnaf katıldı.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Gür, misafirlerini Birlik Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ayakta karşıladı. Daha sonra ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte iftar yapıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından bir teşekkür konuşması yapan ÇESOB Başkanı Gür, iftara katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Ramazan ayının son günlerini yaşadığımızı ifade eden Recep Gür, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, Çorumlu esnaf ve sanatkarların ve tüm İslam Alemi’nin önümüzdeki Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Gür ayrıca ÇESOB olarak ilk defa iftar programı düzenlendiklerini belirterek, iftar programının geleneksel hale getirileceğini ve önümüzdeki yıllarda tüm esnaf odaları ile birlikte iftar yemeği organize etmek istediklerini söyledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim