İLGİ YÜKSEK OLDU

Otelcilik alanında yeni bir anlayış ile yola çıkan Real Residence Hotel’in açılış törenine ilgi yüksek oldu. Açılışa başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, 19 Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, Adnan Türkoğlu, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, bazı oda başkanları, sendika yöneticileri, Çorum Ülkü Ocakları Yönetimi, işdamları ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Kesilen kurbanın ardından Real Residence Hotel sahiplerinden Selahattin Ezer, kısa bir konuşma yaparak açılışa katılan tüm herkese teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’de yeni işletmenin Çorum’a güzel hizmetler getirmesi dileği ile Real Residence Hotel’in yeni sahipleri Selahattin Ezer ve Mustafa Şimşek’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ŞİMŞEK DAVETLİLERE OTELİ GEZDİRDİ

Real Residence Hotel, okunan duaların ardından protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

10 kattan oluşan ve 42 odası ile dikkat çeken Real Residence Hotel’in açılışı sonrası Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve diğer protokol üyeleri otel odalarını gezerek işletme sahibi Mustafa Şimşek’ten bilgi aldı.

Açılış töreni davetlilere verilen çeşitli ikramların ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim