AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen ‘Aday Tanıtım Toplantısı'nda 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Sungurlu Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Ramazan Kelepircioğlu, “Çıktığımız bu yolda, yapmamız gerekenleri birlik ve dirlik içinde sizlerle başarabileceğimize, inancım sonsuzdur.” dedi.

"Sungurlu’yu yapacağımız çalışmalar ile adından söz ettiren daha zengin, refah seviyesi yüksek bir ilçe haline getirebilmek için Belediye Başkanlığı aday adaylığına talip oldum." diyen Ramazan Kelepircioğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

“Önce Allah’ın izni sonra siz değerli halkımızın desteği ile Sungurlu Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı için AK Parti İlçe binamızda toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle beni burada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Sungurlu’nun daha da gelişmesi ve hak ettiği değere kavuşması için benimle aynı duyguları paylaşan, Sungurlu’nun geleceği için hayaller kuran, değerli dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Çıktığımız bu yolda, yapmamız gerekenleri birlik ve dirlik içinde sizlerle başarabileceğimize, inancım sonsuzdur. Bunun için yola çıktığımızın da farkındayım. Her insanın doğup büyüdüğü yere karşı sorumlulukları vardır.

Sungurlumuzun, havasını teneffüs eden, ekmeğini yiyen, sokaklarında büyüyen herkesin, bu şehir için hayalleri ve yapmak istedikleri mutlaka vardır. Amacımız, ilçemize siyaset üstü bir hizmet anlayışı sunmaktır.”

Konuşmaların ardından Ramazan Kelepircioğlu, aday adaylığı başvuru dilekçesini AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan’a verdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim