Ahlatcı Holding’in Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne kurduğu Altın Rafinerisi ise, Türkiye’nin üç altın rafinerisinden biri, ama teknolojik bakımdan en ileri olanı. Bu rafineriyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Başbakanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, Türkiye’nin en üst yöneticileri ve siyasetçileri de ziyaret ederek takdirlerini bildirdiler.

Ahlatcı Altın Rafinerisi’ni bugün de, CHP Genel Başkan Yarndımcısı Bülent Kuşoğlu ziyaret etti. Eski Halter Federasyonu Başkanı ve 24 Haziran’da Ankara’dan CHP milletvekili adayı olan hemşehrimiz Kenan Nuhut’la birlikte salt bu amaçla Çorum’a gelen Kuşoğlu, rafineriyi gezdikten sonra da kente girmeden, toplantısına yetişmek üzere Ankara’ya döndü.

Kuşoğlu’nun rafineri gezisine, İstanbul’dan gelen işadamı hemşehrimiz Haydar Ali Öztaş ve Çorum’dan bazı konuklar da katıldı. Rafineriye hayran kalan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’yı kutlarken, “Gördüklerimden çok etkilendim. Birkaç saatliğine de olsa Çorum’a gelmeme değdi” diye konuştu.

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ve diğer konuklarına rafineriyi bizzat gezdirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun rafineri gezisine, Ahlatcı’nın diğer bazı konukları da katıldı. Ziyaretçilere, ayrıntılı teknik bilgiler verildi.

Bülent Kuşoğlu, külçe halinde gelen metalden altın ve gümüşün ayrıştırılması ile ilgili bilgileri ilgiyle dinledi.

Önce teorik bilgi, sonra uygulama…

Rafineri’den sonra fabrika bölümünde bilezik-alyans vb. işlenişi…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ve yardımsever işadamı Haydar Ali Öztaş, birer kiloluk külhçe altınlara baskı yaptılar ve sertifikasına imzalarını attılar.

Rafineri gezisinden sonra Ahmet Ahlatcı’nın ofisinde çay molası…

Öğle yemeğinde sohbet…

Ahlatcı Altın Rafinerisi’nin mescidinde, her hafta Fikrettin Çıplak Hoca tarafından Cuma namazı kıldırılıyor ve namaz sonrası da, Ahlatcı’nın dostları ve konuklarıyla öğle yemeği yeniliyor.

Cuma namazına ve yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ile diğer konuklar da katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim