Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, hastanenin güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini eklediklerini belirterek, Çorum halkına kaliteli hizmet verme adına ilkeli tutumlarını sürdürdüklerini söyledi.

Tüm branşlar için tanı konulmasında büyük önem taşıyan radyoloji bölümüne azami duyarlılığı gösterdiklerini, bu bölümde şimdi Dr. Şahin Akça ile birlikte 9 radyoloji tekniker ve teknisyeninin hizmet verdiğini anlatan Başhekim Dr. Bilgili, “Hastanemiz Radyoloji alanında, MR (Manyetik Rezonans), Bilgisayarlı Tüm Vücut Tomografisi, Dijital Röntgen, Mamografi, Kemik Yoğunluğu Ölçüm Cihazı, Gelişmiş Ultrasonografi Cihazları ile çalışmaktadır. Hastalarımızın bu alandaki tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Yeni Uzmanımız Dr. Şahin Akça ile tüm girişimsel radyoloji işlemlerini de bundan sonra hastanemizde yapabileceğiz.” dedi.

Dr. Bilgili, Çorum halkına verdikleri hizmeti sürekli geliştirmekten gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.

Radyoloji Uzmanı Dr. Şahin Akça da, Çorum Özel Hastanesi’nde hemşehrilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, “Halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap vereceğiz” ifadesini kullandı.

Uzm. Dr. Şahin Akça, 1984 yılında Çorum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. Tıp Fakültesini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Uzmanlığını da Ankara Numune Hastanesinde 2015 yılında tamamlayan Akça, Çorum Devlet Hastanesi Acil Servisinde ve Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı.

Uzm. Dr. Şahin Akça; Girişimsel Radyolojik İşlemler (Solid Organ Biyopsileri, Kitle Biyopsileri, Kapalı Kist Tedavileri), Nefrostomi (Böbrek Katateri Takılması), Apse Drenaj İşlemleri, Ultrason ve Doppler İşlemleri, Penil Doppler Uygulaması, Kapalı Kist Hidatik Tedavisi Uygulaması (Köpek Kisti Tedavisi), Port Takılması-Çıkarılması (Kanser Hastalarında), gibi çok sayıda girişimsel radyoloji İşlemlerini başarı ile uyguluyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim