Yeniyol Mahallesi Kulaksız Sokak Öz Korkmaz Apartmanı No2/3 adresinde bulunan Terapi Psikolojik Danışmanlık’ta bireysel danışma, aile terapisi, boşanma terapisi, cinsel terapi, grup terapisi, çocuk ve ergen terapisi gibi hizmetler veriliyor.

İşadamı Selahattin Karakaş’ın kızının sahibi olduğu Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışına MİSİAD Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer, çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Karakeçili Camii emekli imam hatibi ve ÇORUM HABER yazarı Fikrettin Çıplak’ın duasının ardından açılış kurdelesi, Fikrettin Çıplak ve Mine Aydemir tarafından kesildi.

Eski Divan Pastanesi üstünde hizmet verecek olan Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi hakkında bilgi veren Uzman Klinik Psikolog Mine Aydemir, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni bitirdikten sonra Türkiye’nin önemli isimlerinden eğitimler aldığını söyledi.

Aydemir, Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde danışanlarının kendilerine deprasyon, kaygı, fobiler, stres, cinsel konular, güncel konular, boşanma terapisi ve çevrelerinde bulunan çatışmalardan dolayı gelebileceklerini ve yardımcı olmaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

Bir Çorumlu olarak aldığı eğitimlerle Çorum’a hizmet vermek için Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni hizmete açtıklarını ifade eden Aydemir, ayrıca açılışa gelerek kendilerini mutlu eden ve çiçek gönderip sevinçlerine ortak olan tüm herkese de teşekkürlerini iletti.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim