Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde 1990 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Ünal Yem tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure yemeği düzenlendi.

Ünal Yem’in Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hâle getirdiği yemek Alis Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yemeğe Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Garnizon Komutanı Per. Alb. Çetin Öcal, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Jandarma Komutanı J. Albay Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Defterdarı Durak Sercan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, TSO, ÇORUMSİAD ve ÇOSİAD yöneticileri, sanayici ve işadamları, daire müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte Alaattin İpek, Mesut Şentürk, Hasan Fındık, Nihat Seven ve Dede Arif Demiral tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunduktan sonra Kerbela Şehitleri için Gülbank Duası edildi. Ayrıca Şubat ayında hayatını kaybeden Ünal Yem Kurucusu Haydar Sarıaslan ve tüm şehitler için de dua edildi.

Etkinlikte Ünal Yem Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Sarıaslan ve aile üyeleri Murat Sarıaslan, Haydar Can Sarıaslan, Erdi Baş ve Deniz Yılan konuklarıyla yakından ilgilendi. Muharrem Sarıaslan, Muharrem ayı nedeniyle her yıl düzenledikleri aşure yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür ederek “Yemeğimizin ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte daha anlamlı hâle geldiğine inanıyoruz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim