Bahçelievler Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda 22-23 Şubat tarihlerinde Proje Uzmanı Hüseyin Aktürk tarafından verilen eğitime, il genelindeki okulların proje ekibinde yer alan 60 öğretmen katıldı.
Programın kapanış töreninde konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, söz konusu eğitimlerin Erasmus Plus başta olmak üzere ulusal ve yerel projelerde kendisini göstereceğini belirterek, eğitime katılan öğretmenlerin hazırlayacakları projelerle Çorum’un eğitim kalitesini artıracaklarına inandığını söyledi.
Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven ise Vakıf olarak öğretmenlerin, toplumsal ve sosyal sorunları çözecek sürdürülebilir sistemler kurabilme becerileri kazanmalarını amaçladıklarını belirterek, “Sosyal Girişimcilik ve Proje Döngüsü seminerlerini bu amaçla gerçekleştirmekteyiz. Çorum İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük’e ve ARGE ekibine her iki organizasyonda gösterdikleri yoğun çaba ve katkıları için Vakfımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Program, katılımcılara belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim