Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiğini ve dört bir yanımızın ateş altında olduğunu vurgulayan Çağlar, 15 Temmuz darbe girişimine karşı konulan ortak tavır ve beraberlik ruhunun bundan sonra karşılaşılabilecek her zorluk karşısında Türk Milleti’nin iradesini göstermek açısından iyi bir örnek olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmanın ardından gerçekleştirilen genel kurulda Prof. Dr. İrfan Çağlar tekrar Türk Ocağı Çorum Şubesi Başkanlığı’na seçildi. Çağlar'ın yeni yönetim kurulu ise Doç. Dr. Hakan Güngüneş, Şerif Arslan, Erkan Çiftci, Mustafa Yurtutar, Yaşar Türk ve Hasan İlkay Al’dan oluştu. Yedek üyeliğe ise Münir Çetin, Mehmet Öbekcan, Orhan Tosik, Mehmet Akif Bülbül ve Emre Çağlar seçilirken, Denetleme Kurulu Asil Üyeliğe Ahmet Aknar, Abdullah Ateş, Doğan Demirci seçildi.

Türk Ocağı Başkanlığı’na yeniden seçilen Prof. Dr. İrfan Çağlar, kapanış konuşmasında Türk Milleti'nin bugün her zaman olduğundan daha fazla Türk Ocağı gibi Türk milliyetçiliği ülküsüne hizmet eden kurum ve kuruluşlara ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Çağlar, “Elimizden geldiği ölçüde yeni dönemimizde Çorum halkı için hizmetlerimize devam edeceğiz. Benim bir hayalim var burada sizlerden bu hayalimi gerçekleştirmek için bir söz istiyorum. İnşallah sizlerin de katkıları ile yıllardan beri özlemini kurmuş olduğum Türk Ocağı evini Çorum’a kazandıracağız. Böylelikle gençlerimizin daha kaliteli vakit geçirebileceği, boş zamanlarında bir yandan milletinin kadim geçmişini öğrenirken diğer yandan da geleceğe yönelik hedefler belirleyebileceği kendilerine bir misyon edinebileceği bir ortamı Çorum halkının hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim