Halkbank’a şimdiye kadar vermiş oldukları katkı ve sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Halkbank’ın artık sembol olarak önemli olduğunun ve dünya ekonomisi açısından da büyük önem arz ettiğinin altını çizerek ülkemizde yaşanan son hadiselerin ardından yerli ve milli olan her şeye sahip çıkmanın gerekliliğine vurgu yaptı. HİTÜ’nün Halkbank ile ikili işbirliklerinin devam edeceğine olan inancının tam olduğunu dile getiren Alkan, Halkbank’ın 80. kuruluş yıldönümünü tebrik ederek ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halkbank Şube Müdürü Karabay ise Türkiye’de esnaf ve KOBİ bankacılığının gelişiminde öncü olmuş, ekonomiye değer katarken toplumsal hayatın her anında varlık gösteren Halkbank’ın köklü bir tarihe sahip olduğunu ifade etti.

Karabay, genel müdürlüklerinin talimatıyla HİTÜ etkinliklerine desteklerinin devam edeceğini, üniversite ile ortak çalışmalarından memnuniyet duyduklarını, çalışmalarına hız kesmeden devam eden üniversitenin her geçen gün başarılarına bir yenisi eklemesinde büyük emek veren Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a görevinde başarılar diledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim