Teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan PRO-DEK İnşaat hâli hazırda devam eden 7 projesinde görev alan 90 çalışanına “Önce Can, Önce Sağlık” prensibi doğrultusunda bir eğitim toplantısı düzenledi.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ve İŞGÜSA Ortak Sağlık Güvenlik Birimi işbirliğiyle düzenlenen eğitim toplantısına PRO-DEK İnşaat ortaklarından Atalay Özüyağlı ve Murat Günay’ın yanı sıra firma çalışanları katıldı.
İŞGÜSA İş Güvenliği Uzmanları İsmail Görücü, İsmail Mumyakmaz ve Ali İhsan Demiralp’in sinevizyon eşliğinde yaptıkları sunumlarda PRO-DEK çalışanları, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirildi.
Sunum sonunda firma çalışanlarına İŞGÜSA uzman ekibi tarafından soru-cevap şeklinde merak ettikleri konular hakkında faydalı bilgiler de verildi.
Pro-Dek İnşaat sahibi Özüyağlı, yurdumuzda özellikle inşaat sektöründe yaşanan iş kazalarının ciddi boyutlarda olması sebebiyle çalışanlardan gelen talepler doğrultusunda düzenledikleri eğitimin önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı olarak yapılması yönünde görüş birliğine vardıklarını da bildirdi.
Özüyağlı, eğitime katkı sağlayan TÜMSİAD ve İŞGÜSA firması yetkilileri ile seminere yer temin eden Çorum TSO yetkililerine de teşekkür etti.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim