Oda Başkanı Şahin, ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için çalışan, gece gündüz demeden her zaman bizim yanımızda olan tüm polislerin haftasını kutladığını belirterek “Polisimiz, bugün Türkiye'nin her noktasında toplumun güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ediyor. Polisimizin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Toplumun refah içerisinde bir hayat sürmesinin devletle alakalı olduğunu belirten Şahin, “Güvenlik olarak da sizlere emanetiz. Hepsinden Allah razı olsun. Buradan şunu da özellikle belirtmek isterim ki, vatanımız için göğsünü siper eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Mevlam rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar versin. Kazasız belasız görev yapmayı da arkadaşlarımıza nasip etsin” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Kolcu, yasaların kendilerine verdiği yetkiler çerçevesinde halkın can ve mal güvenliği için çalıştıklarını, Türk milletinin her zaman polisinin yanında yer aldığını, suç ve suçluyla mücadelelerinin süreceğini ve kendilerini yalnız bırakmayan Tahsin Şahin’e teşekkür ettiğini bildirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim