ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile birlikte ilk olarak Merkez Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Burada, görev başında olan jandarma mensupları ile bayramlaşan Kılıç ve Şahin, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi, Bahçelievler Polis Karakolu ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek polislerle bayramlaştı.
GÜVENLİK GÜÇLERİNE EN TATLI TEŞEKKÜR
Çorumluların bayramlarını huzurlu bir ortamda geçirmeleri için görevi başında olan emniyet ve jandarma mensuplarının her türlü övgüyü hak ettiklerini kaydeden ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, “Çorumlu hemşerilerimizin huzurlu bir bayram yaşaması için olağanüstü tedbirler alıp, halkın yoğun olduğu bölgelerde kuş uçurtmayan emniyet ve jandarma mensuplarımıza minnettarız” dedi. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de, görev başında olan tüm polis ve jandarma mensuplarının bayramlarını kutlarken bayram vesilesi ile güvenlik güçlerine çikolata ikramında bulundu.
NÖBETTEKİ MEHMETÇİK DE UNUTULMADI
Ramazan Bayramı’nın 3. Gününde kentteki güvenlik merkezlerini ziyaret eden Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, nöbet başında olan Mehmetçiklerinde Ramazan Bayramlarını kutladı. Ankara Karayolu üzerinde bulunan Çorum İl Merkez Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, nizamiye girişinde nöbet tutan Mehmetçiklerle tek tek bayramlaştı. Ailelerinden uzakta vatan borcunu ödeyen tüm Mehmetçiklerin Ramazan Bayramlarını kutlayan Kılıç ve Şahin, askerlere hayırlı tezkereler diledi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim