Toplumda, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesinde önleyici tedbirlerin alınması ve olayların aydınlatılarak faillerin adalete
teslim edilmesinin polisler tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer aldığını belirten Kaynar, fedakarca hizmet veren polis teşkilatının, milletin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde ettiğini dile getirdi. Polis teşkilatının, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirdiğini belirten Kaynar, aradan geçen 174 yılda Polis Teşkilatı’nın gittikçe güçlendiğini ve bugün modern araç ve gereçlerle donatılarak, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma geldiğini ifade etti.

Kaynar, “Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü yıldönümünü içtenlikle kutluyor, halen görevinin başında bulunan veya emeklilik günlerini yaşayan, hiçbir millet düşmanına baş eğmemiş, onay vermemiş polislerimizi selamlıyor, hepsine aileleriyle birlikte en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim