ÇORUM'da  bunalıma giren   25 yaşındaki Halil A., tabancayla göğsüne ateş ederek intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Halil A., hastanede tedavi altına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Üçtutlar Mahallesi Alaybey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre,  bir kişinin sağ göğüs üst kısmından tabancayla vurulmuş yaralı şekilde kaldırım üzerinde yattığı ihbarı alan polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese hızla ulaştı.  Yaralı hemen ambulansa alınarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olay yerine yakın yol kenarında park halindeki bir minibüste yaptığı incelemede bir adet tabanca ele geçirdi.  Yapılan incelemede Halil A., isimli gencin  minibüsün içerisinde  intihara kalkıştığı ve  yaralı halde dışarıya çıkıp bir süre yürüdükten sonra yere düştüğünü belirledi.

Ekipler soruşturmayı daha da derinleştirdi ve Halil A’nın iki gün önce İstanbul’dan Çorum’a   kız arkadaşı F.N.M’yi görmek için geldiği, ancak, kız arkadaşının kendisiyle konuşmak istememesi üzerine  araç içerisinde intihara kalkıştığı tespit edildi.

Öte yandan Halil A., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk müdahalesi sonrası Ankara’da bir hastaneye sevk edildiği öğrenilirken, polis intihar girişimiyle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim