Çorum’da iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla, bir kişi de pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralandı.
Olay, Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişinin köpek saldırısına uğradığı ihbarı üzerine sanayi sitesine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Köpeğin saldırdığı Ö.D.'nin uzun uğraşlara rağmen kurtarılamaması üzerine olay yerine giden polis ekipleri köpeği tabancayla vurarak etkisiz hale getirdi.
Yaralı, ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri köpeğin sahibi olduğu öğrenilen R. T.yi de bıçakla karnından yaralanmış halde buldu. R.T. de olay yerine sevk edilen başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, R.T adlı şahıs Ö.D. ve arkadaşı M.Y. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddialara göre M.Y., R.T’yi bıçakla karnından yaraladı. Bu sırada sahibine saldırıldığını gören pitbul cinsi köpeğin bağlı bulunduğu yerden kurtularak kavgaya karışanlardan Ö.D'ye saldırdığı öğrenildi. Olayın ardından kaçan M.Y’nin arandığı bildirildi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim