Bazı üniversitelerin terör kampı haline getirildiğini söyleyen Çetin, “Bugün ülkeyi 12 yıldır idare edenlerin çözüm süreci adını verdikleri safsatanın bir evladımızı, kardeşimizi, dava arkadaşımızı, ülküdaşımızı daha bizden koparıp aldığı gündür. Yıllardır dağlarda askerimize pusular kuran, nice vatan evlatlarını şehit eden kahpe bir örgütün artık şehirlerimizde, üniversitelerimizde nasıl etkin hale geldiğini ne yazık ki hep beraber gördük ve görmekteyiz” dedi.
PKK denilen ihanet şebekesinin Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin üniversitelerinde vatan evlatlarının canına kıymaya başladığını dile getiren Bekir Çetin, birileri kendilerine yaptıkları saraylarda büyük bir ihtişamla keyif sürerken, Türk milletinin ise bir evladını daha kaybettiğini kaydetti.
Terör örgütü mensuplarına sözde mahkemeler kurduracak, yol kesip kimlik kontrolü yapacak, ecdadın anıtları üzerine paçavralarını asacak kadar şımartanların en az bu saldırıyı gerçekleştirenler kadar Fırat Çakıroğlu’nun ölümünden sorumlu olduğunu ifade eden Çetin, “Şunu biliyoruz ki hain her zaman hainliğini yapacaktır. Ancak hainlere bu fırsatı tanıyan, sayısız uyarılara rağmen önlem almayanlar, onların şehirlerimizde, üniversitelerimizde örgütlenmesine müsamaha gösteren idarecilerde ülkücülerin aklındadır, hiç unutulmamak üzere ülkücülerin hafızasında yer edinmişlerdir.
Katiller ile bu katillere taviz verenler arasında nazarımızda hiç bir fark yoktur.
Vatan hainlerinin konserlerinde salyalar akıtarak ağlayanların, teröristin şarkılarına duygulananların bugün ki sessizliğini biz Türk milliyetçileri hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız.
Kardeşimizin, dava arkadaşımızın dökülen kanının hesabı hukuk düzeni önünde hem eli kanlı canilerden hem bu canilerin ihanet ortaklarından Milliyetçi Ülkücü hareket tarafından sorulacaktır” diye konuştu.
MHP iktidarında bu ülkenin huzurunu, kardeşliğini, barışını, tesis edeceklerini anlatan Çetin, sosyolojik anlamda Türk toplumunun fay hatları üzerinden siyaset yapanları hak ettikleri yere göndererek bu ülkede 76 milyon insanı kucaklayıp Türkiye’nin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürüyeceklerini belirtti.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim