Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Marangozlar Esnaf Odası tarafından Hıdırlık’ta verilen mevlit yemeğine katıldı.
Yemeğe Ahmet Sami Ceylan’ın yanı sıra AKP Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Başkan Vekili Recep Gür, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan, Marangozlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.
Mevlitten sonra kısa bir konuşma yapan Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, yemeğe katılan tüm oda üyelerine teşekkür ederken, ayrıca Milletvekili adayı Ceylan’a da başarılar diledi.
AKP Çorum Milletvekili adayı Ceylan ise mevlit yemeğine kendilerini davet eden Akdağ’a teşekkür ederken, “Bugün tüm marangoz esnafımızı işyerlerinde ziyaret ederek hal hatır soracaktık. Ancak Van’da görev başında şehit düşen polis memuru Yaşar Uysal kardeşimizin cenazesi dolayısıyla bu ziyaretleri gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyorum ancak en kısa zamanda işyerlerinizde sizlerle buluşmanın sözünü veriyorum” dedi.
1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimlere de değinen Milletvekili adayı Ceylan, iktidara en yakın partinin yine AKP olduğunu, istikrar, huzur ve güven için AKP’nin tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi. Terörle mücadele konusuna da değinen Ahmet Sami Ceylan, “Devletimiz PKK’ya karşı 30 yıldır verilmeyen en etkin mücadeleyi şuanda veriyor. PKK silah bırakana kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Bu hususta geri adım asla atmayacağız. Bu vatana hainlik etmeyen herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Alevi-Sünni, Türk-Kürt, Çerkes-Laz kardeştir. Milletvekili seçilmem taktirde herkese eşit mesafede olacağımın sözünü buradan veriyorum” diye konuştu.
Marangozlar Esnaf Odası üyelerinin sorunlarını da dikkatle dinleyen Ahmet Sami Ceylan, esnafın tüm sorunlarını iyi bildiğini ve parlamentoda sorunları el ele, omuz omuza çözüme kavuşturacaklarını kaydetti. Ceylan, “Benim milletvekili seçilmem demek sizin milletvekili seçilmeniz demektir. Çünkü nasıl ki il başkanlığını birlikte yapmışsak, nasıl ki bugüne kadar birlikte mücadele etmişsek, milletvekilliğini de birlikte yapacağız” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim