Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri, AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ettiler.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Milletvekili Ceylan da, milletin 1 Kasım seçimlerinde istikrar ve güvenden yana oy kullandığını belirterek ekonominin canlanmasına yönelik bir dizi tedbir aldıklarını, esnafa cansuyu kredisi verileceğini, işyeri açan gençlere hibe ile destek olunacağını söyledi.
Esnaf ve sanatkara birlik ve beraberlik çağrısında bulunun Ceylan, "Her şeyden önce birlik, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirmeye ihtiyacımız var" diye konuştu. 

“STK’LAR VE SENDİKALARLA YÜRÜYECEĞİZ”
Türk-İş Çorum İl Temsilcisi Sefer Kahraman ile konfederasyona bağlı sendikaların Çorum şube yöneticileri, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ettiler.
Çorum’un tüm renklerini kucaklayacaklarını, sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla birlikte yürüyeceklerini belirten Ceylan, esnaf, sanayici ve işadamları ile Çorum ekonomisini güçlendirmeye çalışırken, her kesimle işbirliğine ve diyaloğa da önem vereceklerini ifade ederek, “Hedefimiz daha yaşanır bir Türkiye ve daha yaşanır bir Çorum. Halkımızın refah seviyesini ve mutluluğunu artırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu doğrultuda en fazla dayanışmayı ise sendikalarımızla gerçekleştireceğiz” dedi.

Milletvekili Ceylan, Türk-İş yöneticileri ile birlikte…

SAYAN, AKAR VE PEKER’İN ZİYARETİ
Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Akar ve İşadamı Yıkmaz Peker, AK Parti Çorum Milletvekili, Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ettiler.


MECİTÖZÜ’NDEN EL EMEĞİ HEDİYE
AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru, Ahmet Sami Ceylan'ı ziyaretlerinde Mecitözü Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerlerin ürettiği bir hediyeyi takdim ettiler.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim